
MENU Januari 2022
Elke dag opnieuw werk ik met mijn team aan de essentie van koken met respect voor de natuur. We speuren naar pareltjes van ingrediënten volgens seizoen, die we verwerken in pure gerechten vol op smaak. We werken enkel met dagverse producten. De proportionering en opbouw van de gerechten is erg uitgewerkt en daarom suggereren we u vriendelijk om het menu met de ganse tafel te bestellen. Indien u toch a la carte wenst te eten kan u kiezen uit de bereidingen van het menu. Afhankelijk van het aanbod op de markt voorzie ik ook enkele suggesties. Gelieve ons te excuseren indien het sommige ingrediënten niet beschikbaar zijn waardoor de gerechten moeten worden aangepast. Op vrijdag en zaterdag avond serveren we enkel het menu, Dank voor uw begrip.
Bij apero
Menu
-
4-gangen 68€
aangepaste wijnen +27 euro
-
Amuses
Inspiratie van de Chef
-
Brood & Home-made Boter
-
Oester
BBQ- - Prei - Aardpeer - Umami boter supplement kaviaar 5gr +12,5€.
-
Zeebaars
Venkel - Kalamata olijf - Citrus - Dille
-
Anjou duif
Specerijen - Biet - Braambes - Pistache
-
Mango
Thaise Basilicum - Yoghurt - Witte chocolade
-
Friandises
Extra gerecht voor menu
Contact
PAPS
Smaak Boetiek & Bistro
Markt, 71
B-2590 Berlaar
info@papspp.be
Terms & conditions
Privacy Policy
Copyright 2024